• Nuevo
Set de 3 buc Praf de Zahăr Shaker cu Capac,din Oțel Inoxidabil Plasă Fină Agitator, pentru Ciur de Cacao,Pudră de Scorțișoară,Zahăr Pudră,Ciocolată, Cafea (Mici)

Set de 3 buc Praf de Zahăr Shaker cu Capac,din Oțel Inoxidabil Plasă Fină Agitator, pentru Ciur de Cacao,Pudră de Scorțișoară,Zahăr

RON 19.98
Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

✅Material : din oțel inoxidabil,acest shaker este robust și plasă de sârmă vă permite să se distribuie uniform zahăr pudră. ✅Design : Ea a venit cu un capac pentru a acoperi agitator parte, previne scurgerile și protejează conținutul din afara de praf și corpuri străine. ✅Utilizare : puteți folosi pentru praf de zahăr pudră peste deserturi.Trebuie doar să se agită cu un agitator.Ar fi o bucătărie frumoasă adăuga. ✅Avantaj : Acest recipient este perfect pentru scortisoara.Ochiuri face scortisoara ieși frumos și fin, în loc de un mare ghem. ✅Pachetul include : 3 x Zahăr Dozator de Cafea.Caracteristică : Acest mic gadget-l stropește de zahăr frumos și uniform.De asemenea, de mare ca un dozator de făină.Mare pentru scorțișoară și zahăr scorțișoară amestecuri.Nu sare și piper.Mare pentru a face pâine prăjită sau vafe și stropind zahăr pudră pe deasupra.Pentru coacerea pâinii acest shaker este mare plus pentru dvs. de instrumente.Specificatii : Material : Inox Steel Small Dimensiune : 1.9" /5 cm Diametru; 2.7"/7 cm Height Color : Silver Package Incluse : 3 x Scorțișoară Zahăr Agitator.

Principalele proprietăți

Alegerea cumpărătorului