• Nuevo
Temperatura apei Ecartament 2.5 în Apă indicatorul Temperaturii lichidului de Răcire digital apă temp metru 60mm temperatura 100-300 ° c Display Digital LED Rosu cu Senzor Universal pentru Masina Camion

Temperatura apei Ecartament 2.5 în Apă indicatorul Temperaturii lichidului de Răcire digital apă temp metru 60mm temperatura 100-300

RON 71.78
Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

[2.5 în universal temperatura apei ecartament] temperatura Apei indicator digital este folosit pentru a monitoriza și a afișa temperatura lichidului de răcire care curge prin radiator sistem. [Precise de afișare] temperatura Apei indicator digital de 100°-300°Fahrenheit temperatura apei de lectură, precisă și stabilă parametru afișează, consum redus de energie. [Red LED] Apă temperatură de auto 24 red externe lumini cu LED-uri pentru referință rapidă a parametrilor motorului.Display Digital, observare vizuală. [Programare] Cele 2 butoane de pe Apă temp metru 60mm temperatura panoului oferi programabilitate de vârf/rechemare, standard sau metrice centrul LED lecturi și scanare LED indicatori, și user-selectabile pragul de alarme. [Interfață inteligent] temperatura Apei metru 60mm indicator de temperatură include noi caracteristici tehnice pentru a face mai ușor de utilizat.Suport setarea de alarmă puncte de vârf și de memorie.Caietul de sarcini : Tip de Element : Apă Indicator de Temperatură Material : ABS Iluminare din spate : LED Rosu + Alb Fundal Gama de Măsurare : 100-300 Celsius Tensiune de Lucru : 12 V Modele Aplicabile : Universal pentru masina modificarea Montare Dimensiune : Aprox. 60mm/2.5 din Lista de pachete : 1 x Apă de Temperatură 1 x Senzor 1 x Putere a Fasciculului de cabluri 1 x Manual Notă : 1. Acest produs este potrivit pentru 12 V pentru alimentare, și este strict interzisă folosirea de alimentare depășește 18 V. 2. Conexiunea de alimentare al acestui produs este roșu și negru putere fir , firul roșu este conectat la +12 V, iar firul negru este conectat la 12 V. 3. Alți conectori sunt plug-and-play conexiune, și este strict interzis să afecteze sau să înlocuiască alți conectori.

Principalele proprietăți

Tip De Element:
Apă Indicator De Temperatură
Material:
ABS
Iluminare din spate:
LED-ul rosu + Alb, Fundal
Gama De Măsurare:
100-300 Fahrenheit
Tensiune De Lucru:
12V
Modele Aplicabile:
Universal pentru masina de modificare
Montare Dimensiune:
Aprox. 60mm/2.5 in
Lista De Pachete:
1 x Apă de Temperatură :
1 x Senzor :
1 x Putere Sârmă Exploatați :
1 x Manual :
Notă:
1. Acest produs este potrivit pentru 12V pentru alimentare, și este strict interzisă folosirea de alimentare depășește 18V. :
2. Conexiunea de alimentare al acestui produs este roșu și negru putere fir , firul roșu este conectat la +12V, iar firul negru este conectat la 12V. :
3. Alți conectori sunt plug-and-play conexiune, și este strict interzis să afecteze sau să înlocuiască alți conectori. :

Alegerea cumpărătorului