• Nuevo
ZCF scară Telescopică Spic Scară Telescopică, de sine Statatoare din Aliaj de Aluminiu Retractabile Rulantă Telescopice Scări Grele Inginerie Ladde (Dimensiune : 2.5+2.5 m)

ZCF scară Telescopică Spic Scară Telescopică, de sine Statatoare din Aliaj de Aluminiu Retractabile Rulantă Telescopice Scări Grele

RON 239.98
Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

✿ PORTABIL : lumină și ușor de transportat, Psihiatru nu ocupa loc, portabile și convenabil : poate fi plasat în dulap, portbagaj, sub canapea, convenabil și portabil. ✿ SCARĂ TELESCOPICĂ MATERIAL : Făcute de coroziune-rezistent de calitate din aliaj de aluminiu, are cadru robust si rezistent la alunecare trepte de 150 kg greutate capacitate și este rezistent la coroziune și rugină. ✿ VERSATILITATE : oamenii pot fi folosite pentru uz casnic de zi cu zi sau hobby-uri, cum ar fi schimbarea becului, vopsea peretii, curat windows,alpinism copac, folosit ca o scara mansarda și așa mai departe. ✿ LĂRGIREA PEDALA : lărgirea pedala, ceea ce face pedala mai larg și mai confortabil. ✮ Descriere produs : ideal pentru acasa / birou de intretinere, spalat geamuri, exterioare / decoratiuni interioare, pictura etc. Produs description The scară telescopică are o pliabil și retractabil funcție, de dimensiuni mici, ușor de transportat și depozitat, înălțime reglabilă, pentru a satisface nevoile de diferite inaltimi, poate fi folosit pentru a bloca o scară sau o scară, ușor de utilizat, structură stabilă, puternică capacitate portanta, Alpinism în condiții de siguranță, fiți siguri de a utiliza, este un must-have multi-scop scara pentru acasă și engineering Ladder nume : multi-funcție de extensia ladder Insulation : semi-insulatedspecification : capacitatea Maximă de încărcare : 200 KG/440 lbs Packing volum : 46*8*79cm Safe funcționare : 1. Atunci când închideți scara, nu puneți orice parte a corpului, inclusiv mâinile și degetele, între pași.2. Dacă doriți să utilizați mai multe etape ca o scara scurt, deschis pașii din partea de sus și de jos pașii de epuizare.prompt1. În funcție de unghiul sau de condițiile de fotografiere, imaginea produsului poate avea unele de culoare.Produsul ar trebui să se bazeze pe produsul real.2. Din cauza tehnici de măsurare și instrumente, poate exista o eroare de 1-3 cm.Dimensiunea exactă depinde de produsul real.3. Acest produs conține numai scări telescopice, nici alte accesorii▲Note : Pentru a asigura o experiență plăcută la cumpărături, vă rugăm să confirmați dimensiune produs.Dacă aveți probleme, vă rugăm să ne contactați și sperăm să vă oferi o mai multe servicii satisfăcătoare.

Principalele proprietăți

Capacitatea maximă de Încărcare:
200 KG/440 lb
Volumul de ambalare:
46*8*79cm
Funcționarea în condiții de siguranță:
1. Atunci când închideți scara, nu puneți orice parte a corpului, inclusiv mâinile și degetele, între pași. :
2. Dacă doriți să utilizați mai multe etape ca o scara scurt, deschis pașii din partea de sus și de jos pașii de epuizare. :
prompt :
1. În funcție de unghiul sau de condițiile de fotografiere, imaginea produsului poate avea unele de culoare. Produsul ar trebui să se bazeze pe produsul real. :
2. Din cauza tehnici de măsurare și instrumente, poate exista o eroare de 1-3 cm. Dimensiunea exactă depinde de produsul real. :
3. Acest produs conține numai scări telescopice, fara alte accesorii :
▲Note:
Pentru a asigura o experiență plăcută la cumpărături, vă rugăm să confirmați dimensiune produs. Dacă aveți probleme, vă rugăm să ne contactați și sperăm să vă oferi o mai multe servicii satisfăcătoare. :

Alegerea cumpărătorului