• Nuevo
Reutilizabile de Sticlă Îndoit Paie, 8mm Sticla de Băut Paie cu 2 Perii de Curățare, Non-Toxic, BPA Free de Sticlă Paie pentru Piureuri, Băuturi, Shake-uri, Sucuri, 12 Pachete (Multicolor)

Reutilizabile de Sticlă Îndoit Paie, 8mm Sticla de Băut Paie cu 2 Perii de Curățare, Non-Toxic, BPA Free de Sticlă Paie pentru Piureuri,

RON 21.98
Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

[100% în condiții de Siguranță și Sănătos Paie] Sticla Paie sunt prelucrate din produse alimentare de calitate înaltă borosilicată rezistentă la căldură de sticlă.Plumb, de gust, nu de metal, non-toxice din plastic, gratuit, BPA free, sănătos și ecologic, ține departe de cancer.Sticlă paie sunt reutilizabile, e un seif și alternative adecvate de plastic. [Anti-strivire] Nostru reutilizabile paie sunt rezistente la temperaturi ridicate, de 150 de℃ și temperatura scăzută de -20℃.Pai are functia de anti-strivire după întărit, făcându-l atât de sigure și durabile care să bea.Marginile noastre paiele sunt lin manual, nu este nevoie să vă faceți griji pentru gura ta.Paiele sunt potrivite pentru smoothie-uri, shake-uri, lapte, ceai, băuturi, cafea, cocktail-uri, ciocolata calda, sucuri, vin si alte lichide. [Mai multe Paie Alegere] Acest set include 12 multicolore paie, un pachet contine 12 sticlă îndoit la sorți cu 2 lung-manipulate de perii de curățare, perfect, în caz de înfundare. 8"(200 mm) Lungime,0.3"(8 mm) Diametrul Exterior, de 1,5 mm grosime de perete, perfect pentru o varietate de cald/rece băutură. [Convenabil Cleanning] putem pur și simplu clătiți reutilizabile paie după utilizare.Paiele pot withtand de căldură, astfel încât acestea sunt sigur de a plasa în mașina de spălat vase pentru o completă salubritate.Noastre de înaltă sticlă borosilicată paie poate păstra gustul original de băuturi foarte bine și nu ar lăsa nici un gust în băuturi. [Lat Aplicații Noastre Sticlă de Băut Paie poate fi folosit pentru birouri, restaurante, case, calatorii, picnicuri, etc. Reutilizabile paie cutie set face un mai bun cadou pentru cei care se bucura de băut și grija pentru mediu.

Principalele proprietăți

Alegerea cumpărătorului