• Nuevo
Bumbac Rapid-Uscat Prosop de Baie Set (30 x 52 cm) Foarte Absorbant, cu Textură de Lux Prosoape de Baie. Grayson Colectie (Set de 4, de culoare Gri)

Bumbac Rapid-Uscat Prosop de Baie Set (30 x 52 cm) Foarte Absorbant, cu Textură de Lux Prosoape de Baie. Grayson Colectie (Set

RON 109.98
Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

100% Bumbac.ACCESIBIL PACHET : 4-pack de pluș prosoape de baie cu un clasic și simplu pique frontieră și țesute model detaliate. 4 Prosoape de Baie (30 inch x 52 inch).RAPID-USCAT, TEXTURATE, ZĂBRELE WAFFLE WEAVE : Nostru Grayson prosoape sunt concepute pentru a absorbi mai mult lichid decât obișnuit prosoape, și se usucă rapid și complet.SUPER MOALE : Aceste bumbac prosoape de baie simt super moale pe piele.În Plus, se adaugă un aspect curat și modern pentru baie.UȘOR de întreținut : Mașină de spălat și de lungă durată.După ce se spală, aceste prosoape puf înapoi în sus.OEKO-TEX Standard 100 certificat liber de substanțe chimice nocive. 100% SATISFACȚIE GARANTATĂ : satisfactia Clientului este de cea mai mare importanță pentru noi.Suntem încrezători că veți iubi produsele noastre, dar dacă nu sunteți 100% MULȚUMIT, echipa noastră de servicii clienți va lucra cu tine pentru a face dreptate!.Dimensiuni : Prosop De Baie (4-Pack) | Culoare : Gri Deschis.

Principalele proprietăți

Alegerea cumpărătorului