• Nuevo
Multifuncționale de Căldură de Presă masini,Digital Sublimare Imprimanta Swing-Departe de Căldură de Presă de Transfer de Imprimantă pentru Pantofi Tricou Pălărie Cald Mașină de Presă Logo-ul Imprimantei pentru Pantofi Șosete Mănuși de 110V(Livra 3-5 Zile)

Multifuncționale de Căldură de Presă masini,Digital Sublimare Imprimanta Swing-Departe de Căldură de Presă de Transfer de Imprimantă

RON 13.98
Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

♥♥【DIGITAL LCD cu TIMER】 : Prestabilite de timp dorit și o alarmă sonoră va suna atunci când timpul este sus, pentru a evita expunerea. ♥♥【360° BRAȚ LEAGĂN】 : Plin 360 de grade de rotație ale brațului oscilant permite element de încălzire să fie mutat la o parte în condiții de siguranță, reducând șansele de contact accidental. ♥♥【SWING-AWAY de DESIGN】 : Acest design este o îmbunătățire față de scoică modele, presiunea este îndreptată direct în jos, prin urmare, aplicate mai uniform,care îmbunătățește calitatea terminat transferuri. ♥♥【3 PLATANE de LUCRU】 : Vino cu munca platane pentru shoesre transferul. ♥✉Dacă aveți orice întrebare despre produse, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul, ne vom ocupa de problema imediat și cu atenție până când sunteți mulțumit.◆Caietul de sarcini : Culoare : Black Power : 1400 W Tensiune : 110 VHeating bord dimensiune : 15" X 11.4"/15x4.8 temp : 0-250 ° c intervalul de timp : 0-999s Notă : imprimanta și hârtia nu sunt incluse ●Pachetul include : 1*incalzire masina de 3*munca platens1*sursă de alimentare de sârmă 1*Manual de Utilizare.

Principalele proprietăți

Alegerea cumpărătorului