• Nuevo
Motociclisti Trifold din Piele portofel cu Lanț pentru Bărbați J112 RFID în condiții de siguranță Ciocolata Maro (Maro Inchis J112 cu Lant)

Motociclisti Trifold din Piele portofel cu Lanț pentru Bărbați J112 RFID în condiții de siguranță Ciocolata Maro (Maro Inchis J112

RON 182.80
Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Ajută Pentru a Efectua mai Multe Elemente : Nostru portofel din piele conține două compartimente proiect de lege, care vă permit să tuck în mai multe bancnote.Spre deosebire de alte convențional portofele pentru barbati, acest tri fold portofel are un mare număr de sloturi și buzunare pentru a ține carduri de credit, carduri de debit, carduri de IDENTITATE, etc. Adaugă siguranta : Pierde portofelul plin cu bani și carduri de credit pot lăsa în mijlocul pustietății.Ghici ce?Acest bărbați portofel îți adaugă un sentiment de securitate.Acesta este dotat cu un robust lanț.Puteți clip cu centura ta și stai fără griji.Avem, de asemenea, infuzat RFID tehnologie de blocare în mens trifold din piele portofel, făcând astfel aproape imposibilă pentru informațiile cardului de credit pentru a fi furate.Asigură durabilitate : portofele din Piele sunt foarte de dorit.Cu toate acestea, cele mai multe dintre branduri nu reușesc să ofere calitate.Nu noi.Nostru RFID călătorie portofel poate dura ani de zile pentru că este făcută din piele naturala.Acest om portofelul are capacitatea de a supraviețui regulat uzura de la distanță, fără a pierde luciul.Top-notch măiestrie și îngrijite stiching adaugă la puterea a produsului.Design minunat : echipa Noastră de designeri investească o mare parte din eforturi și timp pentru a vă aduce cele mai bune lucrate manual din piele portofel.Ea are un ochi-prinderea linia de sosire, care capteaza atentia imediat.Datorită design frapant, în portofel piele devine un element ideal care puteți mândriți-vă printre prieteni și membri ai familiei.Designul nu doar rândul său, lucrate manual din piele portofel într-un deliciu vizual, dar, de asemenea, face mai convenabil de a folosi.Dimensiunea perfectă : Dacă ești un portofel-entuziast, probabil știi cât de greu este să găsești un portofel cu dimensiunile potrivite.Cu 4.5 cm lungime si 3,5 cm latime, nostru mens portofel din piele are un gazon perfect dimensiunea.Este foarte ușor de a transporta și de a încăpea în buzunare.In ciuda faptului ca o serie de sloturi, acest lanț portofel are o dimensiune compactă, care se potrivește atât, în costum de blugi si de buzunar. 2 x Compartimente proiect de Lege. 3 x Sloturi pentru Carduri de Orizontală. 3 x Sloturi pentru Carduri de Verticală. 4 x Partea Ascunsă Sloturi. 1 x Afara Slot. 1 ID Fereastra Degetul Trageți Slot.Titular Cheie.

Principalele proprietăți

Alegerea cumpărătorului