• Nuevo
2 buc Pasta de dinti Albire Spuma,Citrice Bicarbonat de Sodiu și Pastă de dinți,Ultra-fine de Spuma Spuma Profund Curățarea Gingiilor,Îndepărtarea Petelor,Ușor de Utilizat, Ingrijire Orala-Pasta de dinti de Înlocuire Naturală Gura Apă de Spălare (2 x 60ml)

2 buc Pasta de dinti Albire Spuma,Citrice Bicarbonat de Sodiu și Pastă de dinți,Ultra-fine de Spuma Spuma Profund Curățarea Gingiilor,Îndepărtarea

RON 27.98
Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

❤SPUMARE PASTA de dinti CURATA : Extrafin spuma poate curăța în mod eficient și se dizolvă petele de pe dinti, lumina dintii, asigura o respiratie proaspata si gingii mai sănătoase!. ❤INGREDIENTE NATURALE : dinții de albire pasta de dinti se face cu ingrediente de calitate superioara, care sunt considerate a fi de natura binecuvântarea lui pentru dinți, care conține extracte de Apă, GLICEROL, CITRICE, JUNOS Extras, xilitol, Bicarbonat de Sodiu, Menta, Esență, Extract, poate aduce un vizibil efect de albire, și să ofere gingiile și dinții cu o respiratie proaspata de protecție. ❤ÎNDEPĂRTEAZĂ PETELE de SUPRAFAȚĂ PENTRU a ALBI DINTII : Bicarbonat de Sodiu Pasta de dinti albeste dintii in mod natural și ușor, potrivit pentru ambele normală și dinți sensibili. ❤FĂCUT CU BICARBONAT de SODIU : Acest Intensivă Îndepărtarea Petelor de Albire Pasta de dinti este cel mai natural eficient elimină petele de a face uz de o puternică putere de curățare de bicarbonat de sodiu. ❤UȘOR DE UTILIZAT : pur și Simplu se aplică o bucată de spumă pentru periuța ta de dinți și perie dinții la fel cum faci mereu.Albi în timp ce vă îndreptați toată ziua pentru a obține acel zambet perfect!Acest Pachet de 2 cel mai bun Spumă Albă Pasta de dinti, de asemenea, face pentru un cadou ideal pentru familie și prieteni.Va garantam veți iubi această Spumă, Pastă de dinți, dar dacă nu sunteți mulțumit cu ea, vă rugăm să luați legătura cu noi.Cu plăcere vom oferi o rambursare de 100% . 360°grija pentru gura și sănătos oral mediu!Ingrediente : Apă, GLICERINĂ, CITRICE, JUNOS Extras, xilitol, Bicarbonat de Sodiu, Menta, Esența.Efecte : ❤Indeparteaza placa Petele, îngrijirea gingiilor. ❤Eliminarea respiratia urat mirositoare, împrospătează respirația în mod eficient. ❤păstra dintele luminoase și alb.Utilizare : 1. Stoarce o cantitate adecvată de spumă în gură, a scuipat spuma în 10-15 secunde și veți simți că gura ta este revigorat instantaneu. 2. Stoarce o cantitate corespunzătoare de spumă pe periuta de dinti.Ușor perie de dinți și acoperite cu limba timp de 2-3 minute pentru curățare și răcoritoare. ✧✧Notă : 1. Înainte de utilizare, se agită ușor flaconul. 2. Atenție Pune-l într-un loc uscat și răcoros pentru a evita înaltă temperatură și de lumina directă a soarelui. 3. Nu se lăsa la îndemâna copiilor.Pachetul include · 2 x Spuma de Albire Pasta de dinti.

Principalele proprietăți

Alegerea cumpărătorului