• Nuevo
changsha 120 Buc Turbă Pelete - 30mm Planta Palet Răsad Sol Bloc,Planta Incepand de Prize de Turbă Pelete Vrac pentru Plante Starter Pelete ,Transplantare în Creștere de Flori de Gradina de Legume (120)

changsha 120 Buc Turbă Pelete - 30mm Planta Palet Răsad Sol Bloc,Planta Incepand de Prize de Turbă Pelete Vrac pentru Plante Starter

RON 27.98
Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

????Pachetul include : 120pcs 30mm fibre de turbă sol semințe de plante început, 1 răsad lopată și 1 răsad excavator, destul de semințe de pornire prize pentru tine pentru a începe nu numai o plantă, flori, semințe de legume, în același timp. ????De bună calitate : Realizate din fibra de sol, care este convenabil pentru transplantare și colonizin.Fiecare sol de turbă este de 1.2"/30 mm în diametru, aduce crească suficient spațiu pentru semințe. ????Utilizați pașii de mai jos : 1. Loc grădiniță într-un recipient mic umplut cu apă. 2. Se adaugă suficientă apă până scufunda aceste fibre de nutrienți soluri. 3. Ca material săditor continua să crească și de a umple în timp, întregul proces de expansiune durează aproximativ 3-5 minute. 4. locul 2-4 semințe de plante în centrul de fibre sol și semințe poate fi complet introduse în matrice.Adâncimea de semințe este înscris în funcție de mărimea semințelor diametru.În general, adâncimea este de două ori semințe diametru. ????Ușor de utilizat : turbă pelete sunt fabricate din turba mediu de creștere, fără a solului este necesar, rădăcinile de răsaduri pot fi în contact cu aerul prin pufos structura pentru a promova mai repede de înrădăcinare a plantelor.După ce răsadurile au crescut, pur și simplu introduceți întregul semințe de pornire / răsad într-o terasă în aer liber / punte ghiveci sau în grădină în curtea din spate.Deoarece nu există nici o rădăcină de tulburare, este ușor de a construi plante. ????Cadou bun : Dacă aveți membri de familie care vrea să crească culturi, aceste sol de turbă pelete sunt un mare cadou pentru ei, care le poate face ușor să crească plante/ flori/ legume.Articol Cantitate Pachet : 120.

Principalele proprietăți

Alegerea cumpărătorului