• Nuevo
Genera PINPLUS Rotund Pouf Stocare Otoman cu Tava de Catifea Mari de Piept de Jucărie Suport pentru picioare Scaun cu Scaun Căptușit, Marina (22 inch L 22 inch W 11 inch H)

Genera PINPLUS Rotund Pouf Stocare Otoman cu Tava de Catifea Mari de Piept de Jucărie Suport pentru picioare Scaun cu Scaun Căptușit,

RON 231.98
Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

✔️【Convenabil comutatorului pedalei de】Acest comutator de picior fermă lampa de podea este foarte ușor pentru a activa/dezactiva.Produs avarii și defecțiuni sunt acoperite după garanție de producător.Confortabil și cald, lumina din dormitor fermă lampa de podea te face mai relaxat. ✔️【Bec LED Inclus】Această lampă de picioare vine cu A19 bec 9w 2700k/4000 K/5000 K lumeni până la 810, și de a salva până la 90% din consumul de energie. ????Montaj simplu : ușor de asamblare, instalarea durează doar câteva secunde.Sertar dimensiuni : 11.Material : lemn Masiv de stejar, MDF furnir.Fără costuri suplimentare pentru reparatii - piese de schimb, forței de muncă, și de transport maritim sunt toate incluse.Rezervă-ți mâinile pentru a face altceva, te salvează de îndoire în jos pentru a opri lumina.5 x 26 cm), Nuanta : 11" oval alb (cu aur în interior) de bumbac. ????Spațiu suplimentar : puteți depozita micile jucarii, pantofi, și pături. 40 de wați sau cu becuri cu LED-uri.Interiorul este echipat cu un high-elastic tampon de spumă, ceea ce face stau mai confortabil.Lucrate manual și de mână-înnodate Construcție adauga durabilitate la acest covor, asigurându-se că va fi un favorit pentru o lungă perioadă de timp.

Principalele proprietăți

Alegerea cumpărătorului