• Nuevo
Genera PINPLUS Rotund Pouf Stocare Otoman cu Tava de Catifea Mari de Piept de Jucărie Suport pentru picioare Scaun cu Scaun Captusit, Roz (22inch L 22inch W 11inch H)

Genera PINPLUS Rotund Pouf Stocare Otoman cu Tava de Catifea Mari de Piept de Jucărie Suport pentru picioare Scaun cu Scaun Captusit,

RON 142.80
Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

????Scaun confort : (11 cm inaltime x 22 cm latime x 22 cm lungime (56 x 56 x 28 cm), înălțime corespunzătoare, astfel încât picioarele tale sau picioarele ține în picioare și de odihnă.Interiorul este echipat cu un high-elastic tampon de spumă, ceea ce face stau mai confortabil. ????Spațiu suplimentar : puteți depozita micile jucarii, pantofi, și pături.Este, de asemenea, un loc suplimentar. ????Design scaun : pernă de catifea este confortabil si respirabil.Acest taburet tapitat este moale și elegant, și plisată catifea uite oferă un simt de lux. ????Multifunctional : capacul De pe partea de sus a pernei scaunului poate fi, de asemenea, oglindită pentru a descoperi un top acoperi tava, care este foarte potrivit pentru deținerea de băuturi, fructe, gustări și atunci când sunteți uitați la TELEVIZOR. ????Montaj simplu : ușor de asamblare, instalarea durează doar câteva secunde.Dimensiuni : 22" L 22" W 11" H | Culoare : Roz.

Principalele proprietăți

Alegerea cumpărătorului