• Nuevo
SOPARLA MERGE Cleme tuburi de 0.75 inch Suport de Montare Aplicabile pentru Bara cu Diametrul de 3/4 Universal Grele roll cage clamp (2Pack)

SOPARLA MERGE Cleme tuburi de 0.75 inch Suport de Montare Aplicabile pentru Bara cu Diametrul de 3/4 Universal Grele roll cage clamp

RON 25.98
Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Aluminiu Heavy Duty Clemă Tub.Pereche de 2-bucata de Tub Negru Clemă cu Hardware-ul.Marginea de Cauciuc a Introduce potrivesc pe 0。75" Bar și Proteja Bar.Montare simpla si strans puternic bar utilizare off-road.Ușor și Rapid pentru a adăuga lumini pentru a Practic orice tubeular metal lumină bar,bull bar,grătar de pază sau protecție. 2 x Clemă. 4x 304 din Oțel Inoxidabil Șurub. 4 x Cauciuc (0.75 inch Bar utilizare). 1 x Allen Cheie Hexagonală.SOPARLA MERGE Barei de fixare Kit de Montare simplifică instalarea pentru portbagaj de Acoperiș,Trailer Bar,Bara de protecție,UTV,ATV-uri și alte.Acest lucru este din Aluminiu Cleme Kit Include Allen cheie Hexagonală și Inserție de Cauciuc.Înainte de Cumpărare cleme vă RUGĂM să măsurați corect diametru de baruri, și alegeți dimensiunea compensată Cleme.Caracteristici : .Aliaj de Aluminiu puternic Clemă.Simplifică instalarea și de dimensiuni mici.Folosit DOAR pe bara de 0.75" în diametru.

Principalele proprietăți

Alegerea cumpărătorului