• Nuevo
Lemn Condimente Ceara de albine Tradițională poloneză Ceara de albine pentru Lemn și Mobilier, Toate-Scop Beewax pentru Lemn Curat și poloneză Servetele - Non Toxic pentru Mobilier pentru a Înfrumuseța și Proteja (2 buc)

Lemn Condimente Ceara de albine Tradițională poloneză Ceara de albine pentru Lemn și Mobilier, Toate-Scop Beewax pentru Lemn Curat

RON 196.00
Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

[Natura Ingredient]Aceasta ceara este făcut în întregime din ceară de albine naturală .dă un miros de miere, nu sunt Omg-uri, nu parafine, fără toxine și nici un mister ingrediente.Siguranță și sănătate!lăsând bucătărie cu miros proaspăt și curat după fiecare utilizare. [Aduce plictisitoare mobilier înapoi la viață] Cu Lemn Condimente Beewax.Elimină ani de ceară și murdărie acumulare pentru a restabili aspectul de mobilier vechi.Și, de asemenea, poate proteja mobilierul de moisure.Perfect pentru utilizare pentru opere de artă, mobilier, podele,lemn brățară etc. [Multi-Function]Funcționează pentru a elimina urme de uzură, unsoare, funingine, și murdăria de pe suprafețele vopsite.În condiții de siguranță pentru a utiliza pe toate tipurile de lemn tratat. [Ușor de Utilizat] Doar frotiu si se sterge, praful acumulat peste ani să dispară instantaneu. 100% BANII ÎNAPOI de GARANTARE : Aceasta ceara este susținută de o garanție de 100% .Dacă nu sunteți complet mulțumit cu un produs, puteți primi banii înapoi.Ceara este turnat într-o tavă care se potrivește în palma ta.Trebuie doar să frecați ceara direct pe lemn.

Principalele proprietăți

Alegerea cumpărătorului