• Nuevo
Lumini de crestere pentru Plante de Interior,AIMENGTE 16.4 ft rezistent la apa LED-uri Cresc de Lumină, Benzi cu Alimentare de 12V/3A Adaptor&Touch Dimmer, de Creștere a Plantelor Lumini cu efect de Seră Hidroponică de Legume(3 Roșii 1 Albastru)

Lumini de crestere pentru Plante de Interior,AIMENGTE 16.4 ft rezistent la apa LED-uri Cresc de Lumină, Benzi cu Alimentare de 12V/3A

RON 39.98
Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

[Eficiente lumina] raportul dintre roșu și albastru lumina noastră de creștere a plantelor lampa este de 3 : 1, iar lumina emisă de acesta este foarte util pentru creșterea plantelor.În același timp, se evită emițătoare de lumină pe care plantele nu absorb, care provoaca risipa de energie. [Easy pentru a instala] Partea din spate a instalației de lumină centura a auto-adeziv adeziv, care pot fi lipite pe cele mai multe suprafețe plane.Dacă pe raft sau pe sol, lumina noastră benzi poate fi flexibil instalat pentru a evita lumina fiind blocat. [Utilizare flexibilă] banda De lumină poate fi îndoit în forme diferite, de la va.Cele corelate și cuttable funcții a vă oferi o mare flexibilitate și poate fi tăiat la lungimea de care ai nevoie.După tăiere, restul de baruri lumina va funcționa în continuare în mod normal, după ce a fost conectat. [Scenarii de aplicare] Pentru că lumina noastră benzi sunt impermeabile, acestea pot fi utilizate pe scară largă în cutii de plantare, plantarea de corturi, DIY hidroponice, bonsai, grădini, cultura de țesuturi vegetale, legume de plantare, etc. Notă : capul și link-ul de părți trebuie să fie rezistent la apa. [AIMENGTE Compania] Suntem un profesionist de iluminat de design, producție și vânzări a companiei.Dacă aveți orice întrebări, ne puteți ajuta în orice moment.Noul nostru magazin are o varietate de stiluri, culori și lungimi, dacă aveți nevoie, puteți alege. 280 nm ~ 315nm influență asupra proceselor morfologice și fiziologice este minim. 315 nm ~ 420nm clorofila absoarbe mai puțin impact fotoperioadă efect, pentru a preveni alungirea tulpinii. 420 nm ~ 500nm (albastru) clorofilă și carotenoide absorbit cea mai mare parte, cel mai mare impact asupra fotosintezei. 500 nm ~ 620nm colorant rata de absorbție nu este mare. 620nm ~ 750 nm (roșu) clorofila rata de absorbție "mare", are o influență semnificativă asupra fotosintezei și fotoperioadă efect. 750nm ~ 1000nm rata de absorbție, de a stimula alungirea celulelor, impactul de înflorire și de germinare a semințelor.

Principalele proprietăți

Alegerea cumpărătorului