• Nuevo
BOTOP Ușă de Duș Cârlige, Pe Ușa Cârlige pentru Baie Fara rama Ușă de Duș din Sticlă, SUS 403 Prosop din Oțel Inoxidabil Cârlige (7.5/19 cm), 2-Pack (Argint)

BOTOP Ușă de Duș Cârlige, Pe Ușa Cârlige pentru Baie Fara rama Ușă de Duș din Sticlă, SUS 403 Prosop din Oțel Inoxidabil Cârlige

RON 33.98
Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

【Ușor să utilizați】Ușor de instalare, trebuie doar să atașați cârligul la fara rama de sticlă uși de duș, care sunt mai puțin de 3/8" (10 mm) grosime pentru a economisi spațiu cabină de duș.Nu hardware-ul sau șuruburi necesare sau lipirea necesară.Vă rugăm măsura duș înainte de a comanda. 【Nou Design】Am schimbat design-ul de cârligul de la un singur cârlig la un dublu cârlig, care a imbunatatit foarte mult practicabilitatea și poate bloca mai multe produse.Lungimea de cârlig este, de asemenea, actualizat la 7,5 centimetri, ceea ce face mai ușor pentru oameni mici să stea prosoape, etc. 【Anti-Zero】spate cârlig este echipat cu un pad burete, care poate proteja în mod eficient suprafața de ușa de sticlă și pentru a preveni zgârieturi.Și cârlig, de asemenea, se potrivește ușa de sticlă mai îndeaproape și mai puțin probabil să cadă, fără zgomot aspru. 【Durabil și Stabil】Făcut de periat 403 din oțel inoxidabil, mai Puternic rezistent la apă și anti-rugina capacitatea.Fiecare cârlig poate stoca până la 15 de lire sterline, mare pentru agățat prosoape, halate de baie, raclete și duș loofahs, etc. 【Vă rugăm să Rețineți】Prosop cârlige numai pentru usi de duș fara rama, nu pentru a înscenat duș. 【Pachet】Conține 2 x 7.5 inch dublu cârlig cârlige pentru uși de duș, nu include prosoape, etc. Ambalajul este foarte protector, astfel încât puteți fi siguri de a comanda. 【Achiziție fără griji】Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul, avem o asigurare de 30 de zile de înlocuire gratuită rambursare după-politica de vânzări.

Principalele proprietăți

Alegerea cumpărătorului