• Nuevo
Furniwell Patio Balansoar Gravitație Zero Scaun în aer liber Largă Fotoliu Portabil Scaun Rabatabil cu Tetiera pentru Camping, Pescuit, Plajă la Piscină(Albastru)

Furniwell Patio Balansoar Gravitație Zero Scaun în aer liber Largă Fotoliu Portabil Scaun Rabatabil cu Tetiera pentru Camping, Pescuit,

RON 260.00
Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

【Ușor de transportat】Această floding balansoar n-ai asambla necesar,ușor de ori,stoca convenabil.Puteți să-l ia oriunde te duci. 【Funcție de rock】În viață fast-paced, ai nevoie de un balansoar pentru a elibera de stres oricând și oriunde. 【Înaltă Calitate】Acest pliant balansoar este construit cu cadru de otel rezistent.Structura triunghiular este adoptat în design pentru a spori stabilitatea. 【Design Ergonomic】Acest balansoar de a folosi cu pricepere de principiul de greutate uman și combinate cu dublu coardă elastică.Toți care vă ajută pentru a reduce stresul. 【Restante de Garanție】Avem restante de garanție.Dacă aveți orice întrebări după achiziționarea acestui produs, vă rugăm să ne contactați și vă vom oferi o soluție satisfăcătoare.Culoare : Albastru.

Principalele proprietăți

Alegerea cumpărătorului