• Nuevo
SUNPIN 11 DVD Player Portabil pentru Masina si Copii cu 9.5 inch HD Ecran Pivotant, 5 Ore Baterie Reîncărcabilă, Dual Jack pentru Căști, Suporta SD Card/USB/CD/DVD, cu Extra Tetiera Muntele Caz (Negru)

SUNPIN 11 DVD Player Portabil pentru Masina si Copii cu 9.5 inch HD Ecran Pivotant, 5 Ore Baterie Reîncărcabilă, Dual Jack pentru

RON 139.98
Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

TECH EXPERT AJUTOR : Real experți disponibil 24/7 pentru a vă ajuta cu set-up, probleme de conectivitate, troubleshooting și mult mai mult. . ????LUMINOZITATE ÎMBUNĂTĂȚITĂ ECRAN - Ca o Companie cu Propria Lor productie,SUNPIN Adoptă Profesionale de Înaltă Luminozitate Ecran LCD pe Produs, Care va Aduce mai Clare și mai Luminoase Imagini. ????LUNG TIMP de LUCRU BATERIE LITIU - Bulit în 2500m Ah Baterie Reîncărcabilă, 1 Încărcare Completă pentru a Juca 5 la 6 Ore.Vom Folosi Litiu Polimer Baterie în loc de Normal Litiu-Ion, o Calitate Mai bună și Mult mai Sigur. ????DUBLU-MUFE pentru CĂȘTI, Cu Dublă Mufe pentru Căști, Doi Copii se Pot Bucura de DVD Player Simultan De Două Căști.Cumpara Un DVD Player Pentru a Ține Doi Copii Liniștită și Pașnică. ????EXTRA TETIERA MUNTELE CAZ - Cu Tetiera Inclus Suport de Montare Curea Caz, Clientul ar Putea Închide DVD Player Pe Spate de un Scaun de Mașină și Bucurați-vă de Filme sau Muzică în Tot Timpul Călătoriei, Deosebit de Bun pentru Copii. ????ÎNCEPE de UNDE AȚI RĂMAS - SUNPIN PDVD969 DVD Player Portabil este Proiectat cu Ultima Funcție de Memorie, Care Face Vizionarea Mai Convenabil de Resarting din Punct de Pauză, Echipamente Audio Profesionale.Ca un profesionist producător și comerciant, SUNPIN are mai mult de 15 ani de experiență în producție și de vânzare DVD-uri Portabile, Rame Foto Digitale, Ecran Dublu DVD Playere și tot felul de produse video.Proiectam, producem si vindem, și acum am venit aici pentru nimic, dar satisfactia dumneavoastra.

Principalele proprietăți

Alegerea cumpărătorului