• Nuevo
Decorative Borcan Sconces Perete Decor Rustic Gri Sconces Perete - Manual de Arta de Perete Agățat de Design cu LED-uri Lumini de Basm și de Flori, de 6 Ore Timer,pentru Casa si Decoratiuni Bucatarie,Set de 2 (S)

Decorative Borcan Sconces Perete Decor Rustic Gri Sconces Perete - Manual de Arta de Perete Agățat de Design cu LED-uri Lumini de

RON 27.38
Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Decor acasă - Acestea borcan decoratiuni face o pașnică și starea de spirit de relaxare la tine acasa.Închide aceste decoratiuni borcan in casa, dormitor, living, bucatarie, perete, hol, oglinzi sau pictura.Borcan cu lumini șir emite un magic și strălucire caldă.Acest frumos decor de perete se va adăuga un look chic pentru casa ta.Potrivit Diverse Ocazii - Această floare bucătărie decor este potrivit pentru nunta, petrecere, aniversare, petrecere de casă nouă, de ziua Îndrăgostiților, de Crăciun și de orice sărbătoare.Ca decor de perete sala de mese, camera de camin de decor, flori, decor, fermă decor, birouri, cafenele, baruri, bistrouri, brutării, etc. Aceste borcan va crea caldă și romantică de iluminat atmospherebring și aduce un sentiment de confort și stare de spirit placuta.Funcția de sincronizare și Dimensiunea - borcan cu lumini dispune de 6 ore calendarul, este lumina pe timp de 6 ore, apoi se auto-off timp de 18 ore, a doua zi același timp, în mod automat se aprinde timp de 6 ore, care se repetă ciclul.Dimensiune : placa de lemn - L5.3"x W1.2"x H11"; Borcan de Sticlă - 3"x5".Perfict Idee de Cadou pentru Familie si Prieteni - Ferma Tranșee ar putea fi o super idee de cadou mare și include : 2 borcane mason, 2 rustic din lemn de titular, 2 benzi de lumini cu LED-uri (bateriile nu sunt incluse) si 2 flori frumoase.Cadoul Perfect pentru prietenii tăi, iubitori, familie și oricine doriți să dea. 100% Garanție de Satisfacție - Toate SUNNOW produse sunt acoperite de 100% Garanție pe Viață.Suntem încrezători că veți iubi aceste frumoase borcan sconces cu accent pentru decor casa ta.Dacă aveți orice întrebări despre acest produs, contactați-ne la orice moment, vom oferi o soluție satisfăcătoare.UN PRODUS MULTI-FUNCȚIONAL PENTRU DECORARE PERETE.Durabil din fier forjat cârlige din lemn natural de bord ar putea deține borcane mason în condiții de siguranță agățat pe perete de orice ocazie care vă place, cum ar fi holul, grădină, cameră de zi, sufragerie, bucatarie cum vă place.Echipat cu rafinat borcan, realiste, buchete si rustic din lemn de bord, astfel încât este adecvat decor de perete,puteți schimba ramuri, flori, flori uscate și orice alte decoratiuni, vă puteți bucura pe deplin DIY distractiv de a decora cu cei dragi. 1. Pune 2 baterii AA (nu sunt incluse) în caseta de baterie, și a pus cutia bateriei, șir de lumină și flori în borcan. 2. Instalați non-urme de unghii cârlige pe perete, și atârnă placa de lemn pe non-urme de cuie cârlig. 3. Pune vasul pe cârlig de bord din lemn și atârnă de bord din lemn de pe perete.

Principalele proprietăți

Alegerea cumpărătorului