• Nuevo
Nunta Covor Culoar Runner-JINRONG de Unică folosință Covor Comercial Ceremonia de Deschidere Covor Etapă expoziție Expoziție Covor Nunta de Safir Albastru Grosime de Aproximativ 2,2 Mm (Culoare : Albastru, Dimensiune : 110m)

Nunta Covor Culoar Runner-JINRONG de Unică folosință Covor Comercial Ceremonia de Deschidere Covor Etapă expoziție Expoziție Covor

RON 53.60
Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

❤Multi-dimensiune opțional : dimensiunea covorului din magazinul nostru poate fi personalizat.Dacă dimensiunea care aveți nevoie nu este afișat,vă rugăm să ne trimiteți dimensiune produs și ASIN ai nevoie de e-mail. ❤Material : decor pista covor textura Moale,folosind de înaltă calitate, non-țesături,nu este ușor să se estompeze și de vârstă. ❤Caracteristici : Nunta culoar runner este rezistent la umezeală,respirabil,flexibil,ușor,ignifuge,și non-iritant. ★INTERIOR SAU în aer LIBER : Utilizați aceste alergători în interior,de exemplu,la o biserică sau la bal,sau în aer liber,pentru a crea un culoar unde nu există. ❤După vânzare : vă Rugăm să verificați theparcel în termen de 30 de zile de la livrare,daca nu ati primit coletul,va rugam sa ne contactati din timp.Dimensiune : 1*10 m | Culoare : Albastru.

Principalele proprietăți

Alegerea cumpărătorului