• Nuevo
Boxoyx Pimple Popper Tool Kit - 6 buc Coș Îndepărtarea Comedoanelor Extractor set de scule cu carcasa de Metal pentru Îndepărtarea Rapidă și Ușoară de Cosuri, puncte Negre, Coșuri Eliminarea, Fruntii, Fetei si Nasului(Argint)

Boxoyx Pimple Popper Tool Kit - 6 buc Coș Îndepărtarea Comedoanelor Extractor set de scule cu carcasa de Metal pentru Îndepărtarea

RON 19.98
Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

✅ Popper cos Kit de Instrument : 6-În-1 de diferite pete remover tool poate ajuta să eliminați puncte negre, albe, acnee, diverse, pete și coșuri popping pe bărbie, obraz, frunte și nas cu ușurință.Acest cos popping instrument păstrează fața ta curată și netedă la domiciliu într-un preț mult mai ieftin decât un salon de înfrumusețare. ✅ 420 din Otel Inoxidabil Cos Hota : de înaltă calitate 420 din oțel inoxidabil și acoperire ecologic, care este sigur și de încredere, fără rugina, nu va provoca sensibilitate probleme și pentru a minimiza riscul de infecție.Noastre cos extractor kit-ul poate lucra pe toate tipurile de piele. ✅ Anti-Alunecare Mâner Design : Acest coș extractor foloseste anti-alunecare mâner design, rombic textura ajuta la controlul presiunii mai bine în timpul utilizării, asigurându-se că fiecare pas poate fi făcut cu excepționale de control și de precizie pentru a evita deteriorarea pielii. ✅ Precauție : utilizarea Corectă face lucrurile mai ușor, noi nu sugerăm să utilizați orice pete remover înainte de acnee ajuns la scadență, și vă rugăm să ștergeți toate uneltele cu alcool înainte și după fiecare utilizare și de a folosi urmați instrucțiunile. ✅ Unic de Ambalare : Pimple popper tool kit compact, ușor, cu oțel inoxidabil cutie de depozitare pentru a ține instrumente în condiții de siguranță și curat, de a gestiona plictisitor evadați.Potrivit pentru zi cu zi de magazin sau în aer liber transporta. (Pur și simplu faceți clic pe ADAUGA in COS ACUM!).

Principalele proprietăți

Alegerea cumpărătorului