• Nuevo
Everwood din Lemn Ceas cu Alarmă Digital Electronic cu LED-uri de Afișare de Timp, Umiditate & Temperatura Detecta pentru Dormitor, Noptiera (Triunghiul Negru)

Everwood din Lemn Ceas cu Alarmă Digital Electronic cu LED-uri de Afișare de Timp, Umiditate & Temperatura Detecta pentru Dormitor,

RON 139.00
Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Un Ceas Digital din lemn si mdf cu ora (12/24 ore), data, temperatura(°C / °F) și umiditatea.Afișaj simbol este perfect chiar și pentru pe-the-camera de vizualizare. 【Operare ușoară】-actualizat rotița de design al nostru ceas digital face set-up mai ușor. 【Reglabil Niveluri de Luminozitate】- Nivelul 1 este perfect pentru o cameră întunecată, 6 este bine într-o cameră însorit, și 3 este un compromis perfect. 【Convenabil Setarea de Alarmă】- actualizat la 3 alarme de la 1 alarmă și este ușor să fie oprit. 【Alimentare】-Cablu USB (inclus).Acest ceas digital este operat prin USB la butoi cablul de alimentare.FĂRĂ Baterii. 【2 Formate de Afișare】-Suport pentru 12 sau 24 de ore de display-uri, grade celsius sau fahrenheit.

Principalele proprietăți

Alegerea cumpărătorului