• Nuevo
Ainehome Mobilier Sectionale Set De Canapele, Living, Set Canapea Din Piele, Canapea Extensibilă (Mâna Stângă Cu Care Se Confruntă,Marea Egee)

Ainehome Mobilier Sectionale Set De Canapele, Living, Set Canapea Din Piele, Canapea Extensibilă (Mâna Stângă Cu Care Se Confruntă,Marea

RON 128.80
Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

????〖CAMERA de zi CANAPEA SET〗Moderne în formă de L, canapea extensibilă set, vine cu o canapea, o canapea, un fotoliu și două perne.Smocuri scaun și spate, accent pe braț și otoman. ????〖STOCARE OTOMAN & PERNE ACCENT〗suplimentar De depozitare în otomane îl face ușor de a organiza carte, de la distanță și reviste, și două perne accent permite pentru a elibera de stres. ????〖DISTANȚA de ECONOMISIRE STABILIT〗canapea extensibilă dimensiune totală este de aproximativ : 103.5" x 74.5" x 35" mare.Aruncă perna : 18" x 18". ????〖CONSTRUCȚIE ROBUSTĂ〗Cadru din Lemn Robust și de Înaltă Calitate Tapiterie din Piele.Robust cadru de lemn.Umplute cu spumă de locuri cu buzunar arcuri elicoidale.Simplu de asamblare necesare.Tocmai de asamblare în conformitate cu instrucțiunile. ????〖SERVICIU de TRANSPORT maritim〗vine cu 3 cutii, ușor pentru a obține prin intermediul a 32 de" ușă.Noi oferim doar Curbă Doar de Transport maritim de Transport de serviciu.Purtător nostru vă va contacta înainte de a vă ajuta să setați un timp de livrare. ♥Face Ainehome favorizate de ales.Dimensiune : Mâna Stângă Cu Care Se Confruntă | Culoare : Marea Egee.

Principalele proprietăți

Alegerea cumpărătorului