• Nuevo
JASAI 2Pack Design Antic Pahar Dozator de Săpun cu Rugina Dovada 304 din Oțel Inoxidabil Pompă, Reîncărcabile Parte Dozator de Săpun cu 10 buc Autocolante, Premium Săpun Dispenser pentru Bucatarie si Baie (Clar)

JASAI 2Pack Design Antic Pahar Dozator de Săpun cu Rugina Dovada 304 din Oțel Inoxidabil Pompă, Reîncărcabile Parte Dozator de Săpun

RON 28.98
Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Niciodată Prea Târziu pentru a Începe Reîncărcarea și Crearea Mai puține Deșeuri, Prin Utilizarea JASAI Dozator de Săpun .Superba Antic-ish Căutarea 2 buc Dozator de Săpun cu 10buc Impermeabil Unic Autocolant.Durabil Firma de Design de Bază de Plumb-Gratuit Pahar Dozator de Săpun cu cele mai Recente Rugina Dovada Pompa Care Se face de Către Premium 304 din Oțel Inoxidabil.Care Oferă Lungă Durată De Luminozitate.Atractiv Și Fermă de Dozator de Sapun Va Spori Orice Baie, Bucatarie, Birou cu siguranta o îmbunătățire În comparație cu vechiul dozator plastic.În ceea ce privește reducerea utilizarea de sticle de plastic.Totul despre echilibru în ecosistemul nostru. 12 OZ Capacitate Salvează De la Refflling în mod Repetat.Elegant Proiectate 10buc Autocolant Impermeabil.Reglabil Și Detașabil.Ar aduce cu siguranță blat un incantati de atmosfera de eleganta!.Robust din oțel inoxidabil 304 pompa.De Lungă Durată Luminoase Și Pentru A Preveni Coroziunea Sau Rugina. 2 x Simplificat Dozator de Săpun Cu Rugina dovada 304 din oțel inoxidabil pompă. 10 x Impermeabil Unic Autocolant.Tip : 2 Pack Antic-ish Design Pahar Dozator de Săpun cu 10 buc Autocolante.Dimensiune : 7.8" Înălțime, 2.6" ÎN Diametru. (Dimensiuni cu pompa blocat).Contractat Design Atractiv Dispenser Cu 10 buc Autocolante Unice.Simplificat Sticla este Moale Pătrat cu Colțuri Rotunjite, Realizate De Înaltă Calitate fără Plumb Sticlă, Eco și Reusable Durable, Premium Material de Construcție Cu Rugina Dovada 304 din Oțel Inoxidabil Pompă, Care Oferă Lungă Durată de Strălucire pe Care nu va Coroda Rapid Sau Rugina.Potrivit pentru Sapun, detergent de Vase, Sampon, gel Sau Lotiune de Corp, Sampon Etc. Mare Pentru Baie, Bucatarie, Birou, Toaleta, etc. Fantastica Idee De Cadou Pentru Prieteni Sau Rude.

Principalele proprietăți

Alegerea cumpărătorului