• Nuevo
DAUERHAFT Roată de Bicicletă Caz, Generos Nailon Tesatura de Biciclete Realizarea Pachetului Sac de Nailon Tesatura, pentru Ciclism Rutier Biciclete de Munte (pentru 29in Roata)

DAUERHAFT Roată de Bicicletă Caz, Generos Nailon Tesatura de Biciclete Realizarea Pachetului Sac de Nailon Tesatura, pentru Ciclism

RON 29.38
Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

【2 Dimensiuni】Cu 2 dimensiuni de roata diametru pentru a alege de la, una este de 27,5 în, celălalt este 29in, ambele sunt ușoare în greutate. 【Materiale de calitate】Fabricat din nailon durabil material, design-ul este simplu și generos, iar munca este delicat. 【Potrivit Pentru】este potrivit pentru primirea roțile față și spate de biciclete de munte și vehiculele rutiere. 【Confortabil și Ușor De Utilizat】fermoar capul este acoperit cu cauciuc și se simte confortabil în mâinile precum și ușor de utilizat. 【Independent Folosind】volan pachet poate fi folosit în mod independent, și este, de asemenea, poate fi compatibil cu pachet întreg pentru a obține rezultate mai bune.Caracteristici : este potrivit pentru primirea roțile față și spate de biciclete de munte și vehiculele rutiere.Roata pachet poate fi folosit în mod independent, și este, de asemenea, poate fi compatibil cu DUUTI pachet întreg pentru a obține rezultate mai bune.Fermoar capul este acoperit cu cauciuc și se simte confortabil în mâinile precum și ușor de utilizat.Fabricat din nailon durabil material, design-ul este simplu și generos, iar munca este delicat.Cu 2 dimensiuni de roata diametru pentru a alege de la, una este de 27,5 în, celălalt este 29in, ambele sunt ușoare în greutate.Specificatii : Brand : DUUTICondition : Brand New Material : Nylon Options : 27.5 în, 29in Culoare : Black Bag Diametru : Aprox. 76 cm / 30.0 în (27,5 la Roata), 79 cm / 31.1 (pentru 29in Roata) Greutate : Aprox. 530 g Lista de pachete : 1 * Roată de Bicicletă Bag Note : Doar Roata de Bicicleta Geanta, roata de bicicleta si a altor accesorii din imagine sunt doar pentru fotografie, acestea nu sunt incluse în lista noastră.

Principalele proprietăți

Alegerea cumpărătorului