• Nuevo
HuiDao 1 Pereche Hidraulică a Gazelor de Strut Suportul de Ridicare a Ușii Cabinetului Balama Primăvară Soft Close Balama Capac Suport Tampon bară Telescopică pentru Mobilier Cabinet Usa de Dulap, 100N/22.5 kg (Recesiune Ușa 2)

HuiDao 1 Pereche Hidraulică a Gazelor de Strut Suportul de Ridicare a Ușii Cabinetului Balama Primăvară Soft Close Balama Capac Suport

RON 43.98
Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Metal. ☺Durabil de a Utiliza - Robust din metal și material ABS cu argintiu satinat, consolidarea sale anti-coroziune performanță și sprijinirea capacității. ☺Hidraulică a Gazelor de Strut - Adoptă sistemul hidraulic pentru operare ușoară, full-etapa amortizor și bună etanșare fără scurgeri de ulei. ☺Jos-Întors Stil - starea implicită A barei de sprijin este închis, și este ușor să-l scoate manual, doar un pic de efort.Instalarea efectului în jos bara de suport este de a lăsa ușa se deschide încet.Ideal pentru susținerea capac pentru a ține aproape. ☺Dimensiuni - Lungime(Aprox.) : 27cm/10.6 inch.Vigoare : 100 N / 22.5 kg (Pe Lonjeron).Mai mult de 30cm usa de dulap înălțime. ☺Utilizarea pe scară largă - Potrivita pentru dulapuri, biblioteci, dulapuri, pervazul ferestrei, Tatami sau platformă și alte mobilier, suportul de jos.Stil : Încetinirea Creșterii Ușa 2.

Principalele proprietăți

Alegerea cumpărătorului