• Nuevo
Automată Digitală Flacon de Umplere Umplere de Control a Pompei de Lichid de Umplere masini GFK-160 Automate Sticla de Umplere (2-3500ml) (ARGINT)

Automată Digitală Flacon de Umplere Umplere de Control a Pompei de Lichid de Umplere masini GFK-160 Automate Sticla de Umplere (2-3500ml)

RON 199.98
Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

【Umplere Gama】 :Două mod de mod de umplere : pedala de control sau automate de umplere, de Umplere gama : 2-3500ml, Voltaj : AC 110 V-220 V(larga gama de tensiune de alimentare), Putere : 30 W. 【Versiune imbunatatita】 :Mai high-end LED display ecran, rezistent la apa, setare, de umplere precizie, mai mult timp de lucru și de stabilitate, realizate din oțel inoxidabil întâlnire cerințele GMP, mai puternică aspirație și microcomputer de control de umplere de timp și de viteză a motorului de micro pompa. 【Protecție la supraîncălzire】 :atunci Când rulează pentru o lungă perioadă de timp, acesta va reduce automat puterea de a proteja aparatul, rula stabil, rula în mod continuu pentru o perioadă lungă de timp, fără a încărca sau de mare încărcare. 【Aplicarea pe scară largă】 :utilizate pe scară Largă în medicină, chimie, alimente, bauturi, ulei și produse cosmetice, etc. Este potrivit pentru umplerea low-lichid vâscos, fără pelete. 【】 Notă oferim pe termen lung de suport tehnic.Participa la comentarii și de a avea posibilitatea de a obține piese de mașini pentru gratuit.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Principalele proprietăți

Alegerea cumpărătorului