• Nuevo
Din lemn Eco pen lemn de Trandafir Gel de cerneală pixuri cu accesorii de aur - în Cutie Cadou (Model B, 1BUC ROSU din LEMN)

Din lemn Eco pen lemn de Trandafir Gel de cerneală pixuri cu accesorii de aur - în Cutie Cadou (Model B, 1BUC ROSU din LEMN)

RON 39.98
Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

✅Naturale lucrate manual din Lemn antic stilou vintage de colectie cu potrivire cutie de cadou din PVC, scris punctul de 0,7 mm, scrie fără probleme. ✅De lux, elegant și elegant, cadou stilou pentru scriitori, colegi de muncă, creativi, profesioniști de afaceri, de asemenea, prietenii tăi și de cei dragi, cel mai bun cadou stilou set pentru festival. ✅Bucurându-se de complimente pe site-frumos din Lemn, pixuri, tu nu va primi obosit de flux de complimentele pe care le primesc de la acest minunat cadou stilou!. ✅Lemn cerneala refill este înlocuit cu ușurință.Fiecare cutie are 2 plus blue rezerve și 2 plus negru rezerve.Dacă aveți nevoie de mai mult albastru sau negru rollerball rezerve de cerneală, vă Rugăm să căutare "JASON YUEN rezerve" pe . ✅Ca un vânzător de încredere, vom face întotdeauna cele mai bune noastre de a oferi produse de bună calitate, precum și servicii excelente pentru clienții noștri, încrederea și de afaceri este atât de important pentru noi.Stil : Modelul B | Culoare : 1 BUC ROSU din LEMN.

Principalele proprietăți

Alegerea cumpărătorului