• Nuevo
Polipropilenă Biohazard Saci de Eliminare cu Etichetă de Avertizare/Sterilizare Tipărite - Saci de gunoi cu Simbolul de pericol Biologic ,Rosu, 2-4 Litri,24 x 12x 3 mil(20 Buc/Pachet)

Polipropilenă Biohazard Saci de Eliminare cu Etichetă de Avertizare/Sterilizare Tipărite - Saci de gunoi cu Simbolul de pericol Biologic

RON 15.50
Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

????Biologic de eliminare a deșeurilor geanta este confectionata din liniară de joasă densitate polipropilenă și poate rezista la temperaturi ridicate de sterilizare la 135°C (275°F).Potrivit în laborator, fabrici, spitale sau case. ????Negru biohazard semne și "deșeuri infecțioase" în engleză asigura o înțelegere completă de siguranță și utilizare corectă.De unică folosință, saci de gunoi pentru a preveni poluarea de coș de gunoi. ????Gunoi saci sunt realizate din material PP.Noastre de Unică folosință, saci de gunoi se potrivesc pentru biohazard coș de deșeuri de căptușeli.Nu-l ofere pentru copii să se joace sau locul în jocuri pentru copii, pentru a evita sufocarea. ????În conformitate cu punctul 177.1520 de Titlu 21 CFR de Reglementări Federale, materii prime pot fi utilizate direct pentru contact cu produsele alimentare ambalaj, fără restricții.Acest produs este în conformitate cu California Proposition 65 și aplicabile CONEG heavy metal restricții. ????D. O. T. certificate de rezistență la rupere depășește 480 de grame (ASTM D1922) și rezistență la impact depășește 165 grame (ASTM D1709).Reg. 173.197 este folosit pentru transportul de deșeuri, cum ar fi tampoane, mănuși etc. Aruncarea expirat medicamente, consumabile medicale, chimice, consumabile, măști, tampoane de bumbac, servetele sanitare și alte produse sanitare va afecta grav mediul nostru.Cum ar trebui să avem de-a face cu ea?.Modul corect de a dispune de ea este la fel l și păstrați-l pentru tratarea la temperaturi înalte.Nu, duritate, temperatură ridicată și de etanșare standardele obișnuite saci de gunoi nu pot îndeplini cerințele, care va provoca scurgeri de materiale periculoase.Vă rugăm să alegeți pentru a face o persoană responsabilă și compania.Să ne protejăm mediul împreună.Biohazard dispozitie geanta este confectionata din clasa alimentare degradabile, care poate evita afectarea secundară a mediului în timpul gunoi proces.Folosind cele mai noi film cu sufletul la gură tehnologie, grosimea de 3mil pe deplin garanțiile sale tenacitate, tu dont nevoie să vă faceți griji despre picură, daune, pericol și alte probleme.

Principalele proprietăți

Numele:
Biohazard dispoziția sac

Alegerea cumpărătorului